måndag, juni 30

linslus & fisförnäm















Jag skickar inga julkort med barn på. Jag skickar heller inga kort per post av mina husdjur. Däremot vill jag gärna ha dem med på detta forum.





















Ps. Fan, det regnar trots stövelinköp. Men, det är nog bara stormen före lugnet.




söndag, juni 29

jag har kommit på knepet!


Jag har kommit på att jag tillhör de skrockfullas skara. Eller ah, inte jämt, men man skulle nog kunna kalla mig för väder-skrockfull. 
Att köpa tunna sommar-kläder redan i mars, betyder att man ändå inte kommer att få någon användning för dem, eftersom det garanterat kommer att ösregna hela sommaren. 
Man ska liksom inte utmana vädrets makter genom att kliva omkring och tro att man kommer att bli brun om benen, och därför få användning för de nya shortsen. Nä, nä. Man ska heller inte köpa ett nytt tajt linne, med motivering att armmusklerna nog kommer att synas bättre och magen kommer att se helt ok ut när man blir brun. Linnet kommer att hänga orört i garderoben. Armar och mage dallrar vita. Att köpa en solresa på vintern garanterar däremot kanonväder i Sverige.
    Hm, fast nu har jag köpt ett par gummistövlar, och jag tror att de kan fylla funktion ungefär som en solresa i juli. Rosa gammeldags rosor på limegrön botten. Klart jag vill att det ska regna!!!
...
Fast det kommer det inte. Regna alltså. Inte nu när jag är rustad.


torsdag, juni 12

fredag, juni 6

virrhjärna

Äntligen är uppsatsen inlämnad. Trodde jag. För när jag trodde att jag lämnat in den fick jag detta mail i retur från min handledare: ”[...] du glömde dock att bifoga ditt material.”
Jag i ett nötskal för tillfället.