torsdag, september 25

output

Behöver input, inte verksamhetsplanering. Har alla arbetsplatser hela dagar när alla måste arbeta i grupp och planera? År ut och år in. Mig veterligen säger vi samma saker vareviga år, fikar, äter, pratar och kommer med bra saker till ”att-göra-listan”. Händer det något? Inte vad jag vet.



4 kommentarer:

Hexa sa...

Ja, så är det! Vi uppfinner hjulet igen och igen.Det vill till att man står ut med dem man uppfinner det tillsammans med.Du ser och inser,ergo: Det finns hopp.Arbete skall man byta åtminstone vart femte år,annars finns det risk att rutinen tar en och då blir det inte roligt.Även för lärare,som möter nya elever hela tiden, är det viktigt att byta både miljö och kolleger.För allas bästa.

my sa...

Vart femte år? OK, här ligger jag risigt i lä.

Anonym sa...

Hu, du väcker obehagliga kommunala minnen till liv...
Inom den högst privata sektorn tar man sig ett snabbt planeringsmöte då och då när det behövs, t ex i duschen eller på hundpromenaden.

my sa...

Det låter som om en del arbetsplatser (läs skolor) har mycket att lära av de högre privata sektorerna. Jag för min del tror, att vissa chefer tror att det är så här de högre instanserna gör... och de vill inte vara sämre! Är du med?