söndag, augusti 8

tid

Bara timmar kvar av ledigheten nu. Det är så mycket jag vill hinna innan den tar slut. Det är alltid mycket jag vill hinna om jag ska vara ärlig. Ja, och jag hinner det mesta, även om det ibland innebär att jag hoppar över saker som att träna och laga mat. Men vad jag inte fattar är varför pensionärer inte hinner? Dagens panschisar måste kolla i almanackan innan de bestämmer något. Men, hallå, de är ju lediga hela tiden. Eh, eller så är de precis som jag? Vill hinna.

4 kommentarer:

Agnes sa...

http://www.flickr.com/photos/agnessiljekil/4866365456/in/photostream/

My, Kanske den bilden på Selma kan pigga upp! Jag tror att det är så med allt. Vi sparar tid och vill bara njuta, samtidigt hinna med en massa! Selma skall börja dagis om en månad och jag kan inte sova längre : ) Ha ha så dumt!

En sak till, när man fyller 50 kan man få ha på sig precis vilka kläder man vill : )

Kram från oss! Agneta och Selma (AgnesSIL)

Sophie sa...

ja det har jag också tänkt på. Att dom måste kolla upp datum så noga.

Kanske för att dom skaffar sig en massa avancerade vanor och rutiner när de väl kan göra preciiiis som de vill, till skillnad från oss som har ett jobb mm att sköta. Störande.

Randiga Tråden sa...

Det här var kul, kom precis hem från landet, slog på datorn. Hittar din blogg, så mycket att läsa, så det får bli vid ett annat tillfälle, spännande. Brittmari

my sa...

Agnes:
Tack snälla Agneta! Så kul att se kläderna på. Ja, och jag har vad jag vill på mig. När jag tänker på saken så har jag, utom när jag klämde in fötterna i skyhöga pumps på 80-talet, klätt mig i det jag vill. Fast man vill ju liksom inte bli pinsam.
Sophie:
Jepp, den ena vanan heter golf, fast sen reser i alla fall mina pensionärer rätt mycket. Vilket ju är toppen! Fast pappa börjar stressa redan nu hur han ska hinna få upp alla julsaker till den 13 december #känner mig rädd# jag har aldrig lyckats få upp ens julstjärnan i tid.
Brittmari:
Ha-ha-ha, när du får tid. När du får gott om tid. ;)