torsdag, november 8

gäääsp


Världens längsta vecka är snart till ända! Det tackar jag ödmjukast för. Jag är så in i baljan trött. Idag har jag gäspat framför min dator, framför mina elever, på lunchen, framför min rektor och på cykeln. Jag har sovit som jag brukar, inga konstigheter alls.
Med min fantastiska slutledningsförmåga kom jag fram till följande:
solsemester
kosttillskott
vitaminer
vanlig semester
annan semester
sol... ljus... heureka!
Imorgon ska jag träna och sola i solarium. Man får bli hur skrynklig som helst. Just nu är skrynklornas varande eller blivande av underordnad betydelse.

3 kommentarer:

Sophie Sölveborn sa...

*klappar medhårs* Förstår dig precis. Imorse hamnade jag i nåt form av totalt zombiotiskt tillstånd. Satten mig på tunnelbanan och helt plötsligt:
- Thorildsplan!

Det var några hållplatser för långt det...
Har bara väntat på att det ska hända.

/ trötter.

my sa...

Ops! Vareviga år vid den här tiden... att man aldrig lär sig. Solandet i dag var härligt!

Sophie Sölveborn sa...

...man förtränger. Och runt sista april, denna vidriga helg, kisar man mot bländade ljusvitt solljus och undrar hur man överlevt ännu ett mörker. naturen är helt kal och naken och människor ute på gatan är galna. Folk drar på sig förra årets sommarpaltor och fryser och förkyler sig på uteserveringarna. *tant-min*

Idag blir det Allt om mat - mässan. Kombinationen av mat + dubbla plädar i soffan känns oslagbar. men såhär dagtid så får man väl nöja sig med mat...

/ björnhona